>
Good Food Festival 2020
Turistička zajednica grada Dubrovnika i ove godine organizira Good Food Festival-
gastronomsku poslasticu za sve ljubitelje dobre hrane koja će se odvijati od 22. do 25. listopada 2020. i obuhvaćati brojne događaje. Ovogodišnje, sedmo izdanje Festivala sadrži raznoliku ponudu ukusne hrane i najboljih vina.
Tijekom trajanja Festivala bit će organizirane razne radionice poput radionica pripremanja dubrovačkih , ali i jela tradicionalne hrvatske kuhinje. Ovogodišnji Good Food Festival u svom bogatom programu sadrži zanimljive prezentacije, radionice, predavanja, gastro ture i tematske večere.
Vrhunac Good Food Festivala je poznata Dubrovačka trpeza duž cijelog Straduna na kojoj će se predstaviti brojni dubrovački hoteli i restorani, slastičari i ugostitelji, prezentirajući svoje znanje i umijeće. Vjerujemo da će ovogodišnji Good Food Festival okupiti brojne zaljubljenike u originalna, tradicionalna, ali i moderna jela, te oduševiti svakog posjetitelja, baš kao i prethodnih šest. Turistička zajednica grada Dubrovnika koristi isključivo ekološki prihvatljive i održive proizvode za Good Food Festival.
Pogledajte kako je bilo na Good Food Festivalu prijašnjih godina.....
GOOD FOOD FESTIVAL 2020Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2