POSJETITELJI KONGRESNI URED KRUŽNA PUTOVANJA RURALNI TURIZAM
prirodne ljepote dolazak razgledanje grada znamenitost grad aktivni odmor okolica povijesna jezgra privatni smještaj doživljaj izlet sakralni objekt autohtoni suvenir tradicionalni nakit tradicionalni proizvodi tvrđava vodič kulturna baština
 

Početna Što raditi?Festa 2014 Dubrovnik
 
Opis
Festa 2014 Dubrovnik
0

A- A A+


Manifestacija FESTA 2014 DUBROVNIK koja se već tradicionalno održava uoči Feste sv. Vlaha i ove godine nudi raznovrstan program.Od drage nam klapske pjesme, balada, dobrog starog rock-a do prezentacija ulja i vina, svatko može pronaći nešto za sebe te skupa uz pojedine programe pridonosimo očuvanju dubrovačke kulturne baštine. Humanitarna namjena sa svih izvedbi je usmjerena obnovi crkve Svetog Vlaha.
Trinaesta FESTA započinje u četvrtak 23. siječnja 2014. uz tradicionalnu ''Festu od Klapa“ u (20,00 h) u Kazalištu Marina Držića, koja će okupiti 14 muških i ženskih klapa uglavnom iz Dubrovačko-neretvanske županije, bit će u čast nezaboravnog trogirskog tenora VINKA COCE! U sklopu Feste klapa Kaše će imati i promociju novog CD-a u Lazaretima, 31.siječnja u 20 sati.
Središnji veliki koncert u petak 24. siječnja (20,00 h) u Revelinu, programski se nastavlja po konceptu tematskih cjelina: Festa od balada – Rade Šerbedžija! Angažirani su i priznati instrumentalisti koji Radu prate na hrvatskoj turneji, čiji je zaključni koncert upravo u Dubrovniku. Dubrovačka Rock-parada održat će se u subotu 25. siječnja,Culture Club Revelin, a dubrovačku publiku i ljubitelje rocka zabavljat će među ostalim i posebni gosti, legendarni Marijan Ban i Diktatori. Festa se nastavlja i 26. siječnja kada će u crkvi sv.Vlaha nastupiti dubrovačke operne dive.
U sklopu Feste biti će održane i radionice Feste od vina kao i novi dubrovački vinski festival FESTIWINE dok će u Luži 01. veljače biti predstavljeni proizvodi uljara i maslinara Dubrovačko-neretvanske županije.
Dio feste bit će izložba o Sv. Vlahu u kazalištu Marina Držića i galeriji Sebastian.
 


 


Dodaj u Moj planer
  MULTIMEDIJA  


 
 
  DOGAÐANJA  
   


DANAS STUDENI 2015 2016


 
  MOJ DUBROVNIK  

Spremite svoj izbor sadržaja, podijelite ga sa drugima, printajte...
Dubrovnik na
Podijelite s nama Vaše slike Dubrovnika

Podijelite s nama Vaš post o Dubrovniku
Komentari o Dubrovniku

Dubrovnik Card - Weekly, Daily

Dubrovnik free mobile guide