>
  • Vijesti
Konferencija američkih stručnjaka u turizmu ASTA odgođena za lipanj
Datum od:
22.01.2021
ASTA DESTINATION EXPO 2021 od 10. do 13. lipnja 2021.
Konferencija američkih stručnjaka u turizmu ASTA odgođena za lipanj
Uslijed epidemiološke situacije u Hrvatskoj, ali i u SAD-u, konferencija američkih stručnjaka u turizmu „ASTA DESTINATION EXPO" odgođena je za 10. – 13. lipnja 2021. godine. Konferencija će se održati u hotelu Valamar Lacroma, a u organizaciji sudjeluju Grad Dubrovnik, Turistička zajednica grada Dubrovnika, ASTA, AmCro Travel, Hotel Valamar Lacroma, Elite Travel i HIT Dalmatia.

Konferencija „ASTA DESTINATION EXPO 2021", koja će se uz potporu Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice grada Dubrovnika održati u Dubrovniku, jedinstvena je prilika za promociju Dubrovnika i Hrvatske. Ugošćavanje brojnih američkih stručnjaka u turizmu u Dubrovniku, koji će na B2B sastancima direktno s hrvatskim pružateljima usluga u turizmu dogovarati poslove bit će obećavajući početak turističke sezone.

Hrvatske turističke agencije, hoteli i ostali pružatelji usluga u turizmu iskazali su interes za izlaganjem na Trade show-u i B2B sastancima u okviru ASTA konferencije, a američki agenti će se u Hrvatskoj zadržati u prosjeku 7-10 dana, putujući kroz ostale dijelove naše zemlje prije i poslije konferencije.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2