>
  • Vijesti
Proljetni gurmanski tjedan prepun delicija
Datum od:
11.04.2016
TZ GRADA DUBROVNIKA I ŠESNAEST DUBROVAČKIH RESTORANA
Proljetni gurmanski tjedan prepun delicija
Šesnaest dubrovačkih restorana od 11. do 17. travnja na poticaj TZ grada Dubrovnika priredilo je „Proljetni gurmanski tjedan" u okviru kojeg će se ponuditi odabrani meniji pripremljeni od svježih proljetnih namirnica uz pristupačne cijene. Odaberite nešto iz bogate ponude za sebe i svoje prijatelje i obitelj i iskoristite ovu posebnu travanjsku ponudu. U dubrovačkim restoranima Banje Beach Restaurant & Lounge Bar, Oyster & Sushi Bar Bota, Chihuahua Cantina Mexicana, Restoran Domino, Restoran Eden, Restoran Gatsby, Restoran Gusta me, Restoran Horizont, Restoran Kopun, Restoran Magellan, Restoran Mimoza, Restoran Moskar, Restoran Nishta, Restoran Orsan, Restorani Taj Mahal ( Grad i Hotel Lero). U okviru Proljetnog gurmanskog tjedna od 11. – 17. travnja u suradnji s dubrovačkim chefovima iz navedenih restorana moći će se kušati svježe kamenice , različiti rižoti, guste juhe, svježa riba, jela od janjetine, boba, graška,kuka i šparoga, pazije , te klasične i originalne slastice koje će zagolicati vaše nepce. Nakon ukusnog proljetnog obroka i čaše dobogo vina, iskoristite lijepo proljetno vrijeme i prošetajte kamenim ulicama ili šetnicama uz more našeg grada. Uživajte u proljetnim delicijama Proljetnog gurmanskog tjedna!

Menu

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2