>
DUBROVAČKI ZIMSKI FESTIVAL
DUBROVAČKI ZIMSKI FESTIVAL

Dubrovnik se kao grad festivala i ovu zimu pretvara u čarobno zimsko mjesto ukrašeno i osvijetljeno tisućama lampica, ispunjeno blagdanskim duhom i raspoloženjem,  pjesmom i veseljem.

Grad Dubrovnik, Turistička zajednica grada Dubrovnika te Dubrovačke ljetne igre, zajedno s kulturnim ustanovama i javnim poduzećima pripremio je šaroliki kulturni, zabavni, gastronomski i glazbeni program za sve uzraste i sve posjetitelje.

Peto izdanje Dubrovačkog zimskog festivala otvorit će se 01. prosinca 2018. paljenjem prve adventske svijeće i uključivanjem dekorativne blagdanske rasvjete, a uslijedit će koncert jednog od trenutno najpopularnijih hrvatskih pjevača.

Kolendavanje ali i klapska pjesma uveseljavat će i ove zime Dubrovčane vikendima, u điru od Brsalja, preko Straduna do Gundulićeve poljane, gdje će također biti organiziran živi glazbeni program uz gastronomsku ponudu na kućicama.

Tradicionalno, na radost najmlađih, u organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika održat će se Božićna bajka 16. prosinca, kada će biti podijeljeno više od tisuću poklona, a sladokusce će razveseliti humanitarni Torta party.


Fokus petog Dubrovačkog zimskog festivala i ove godine je na koncertima koji će se održati na najljepšoj pozornici na svijetu- Stradunu, a tu je i bogat program dočeka Nove godine.


Povezanost Dubrovnika s ostatkom Hrvatske, Europe i svijeta nije bila jednostavnija nego ovu zimu, kada poznata avio kompanija Turkish Airlines povezuje Dubrovnik i Istanbul četiri puta tjedno, Croatia Airlines sa Zagrebom te Frankfurtom, a tu su i letovi za London, Rim, Barcelonu, Varšavu i Madrid. Odaberite ono što grad najbolje nudi, tradiciju, kulturu, gastronomiju i zabavu i doživite nezaboravno iskustvo čarobne zime u Dubrovniku.


Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2