>
ČAROBNA ZIMA U DUBROVNIKU
ČAROBNA ZIMA U DUBROVNIKU

Dubrovnik kao grad festivala i ovu zimu se pretvara u čarobno mjesto ukrašeno i osvijetljeno tisućama lampica, ispunjeno blagdanskim duhom i raspoloženjem,  pjesmom i veseljem.

Grad Dubrovnik zajedno s Turističkom zajednicom grada Dubrovnika, kulturnim ustanovama i javnim poduzećima pripremio je šaroliki kulturni, zabavni, gastronomski i glazbeni program za sve uzraste i sve posjetitelje.

Četvrto izdanje Dubrovačkog zimskog festivala otvorit će se 02. prosinca 2017. paljenjem prve adventske svijeće, a trajat će do 06. siječnja 2018. Uvala Lapad pretvorit će se u klizalište, dok će park u Pilama za vrijeme trajanja festivala bit „Medov park“ prikladan za djecu. Za posjetitelje Dubrovnika tijekom zimskih mjeseci, Turistička zajednica pripremila je „Subotnja jutra“, a tu je i Novogodišnji doček, Božićna bajka,  bogat glazbeni program, novogodišnja utrka i još mnogi drugi događaji.

Povezanost Dubrovnika s ostatkom Hrvatske, Europe i svijeta nije bila jednostavnija nego ovu zimu, kada poznata avio kompanija Turkish Airlines povezuje Dubrovnik i Istanbul četiri puta tjedno, Croatia Airlines sa Zagrebom tri puta dnevno te Frankfurtom tri puta tjedno, a tu su i letovi za London, Rim, Barcelonu. Odaberite ono što grad najbolje nudi, tradiciju, kulturu, gastronomiju i zabavu i doživite nezaboravno iskustvo čarobne zime u Dubrovniku.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2