>
  • Vijesti
Obavijest privatnim iznajmljivačima
Datum od:
06.04.2021
Dubrovnik za digitalne nomade
Obavijest privatnim iznajmljivačima
Poštovani,

Grad Dubrovnik se kao predvodnik inicijative za boravak digitalnih nomada u Hrvatskoj predstavio kao cjelogodišnja destinacija i na prvoj konferenciji ''Dubrovnik za digitalne nomade'', koja je u suradnji s Turističkom zajednicom grada Dubrovnika održana u Dubrovniku u listopadu.

Kako bi se ovaj novi segment turizma bolje promovirao, pozivamo privatne iznajmljivače koji su zainteresirani za pružanje usluga dugoročnog najma digitalnim nomadima, da nam se prijave u svrhu promocije na našoj web stranici kao Digital Nomads friendly smještaj.

Kod prijave na e-mail adresu: [email protected] do ponedjeljka, 12. travnja do 12:00 sati, ljubazno molimo navesti naziv smještajnog objekta, kategoriju, kapacitet, adresu uz naglasak o kojem dijelu grada se radi, e-mail adresu, ako postoji - web stranicu te mjesečnu cijenu za razdoblje svibanj i lipanj 2021. godine.

Digitalni nomadi su vrlo važni za odredište u kojem borave, jer svojim aktivnostima intenzivno promoviraju destinaciju, njihovi boravci su duži od prosječnih turističkih boravaka, ali i u svoje novo okruženje investiraju osobno, profesionalno i financijski. Treba naglasiti i da digitalni nomadi nerijetko borave u razdobljima izvan glavnih sezonskih mjeseci. Postaju ambasadori svog novog grada te na taj način privlače i svoje prijatelje, obitelji i sve više digitalnih nomada.

Direktorica:

Ana Hrnić

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2