>
  • Vijesti
Radionica „Osnove digitalnog marketinga“
Datum od:
17.02.2021
Prostorije Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik (Vukovarska 16 – IV. kat, zgrada bivše kasarne). 10.00 sati
Radionica „Osnove digitalnog marketinga“
Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije poziva sve zainteresirane na besplatnu radionicu „Osnove digitalnog marketinga" koja će se održati u Dubrovniku, 18.02.2021. s početkom u 10:00 sati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Dubrovnik (Vukovarska 16 – IV. kat, zgrada bivše kasarne).

Radionica će polaznicima omogućiti uvid u digitalni marketing, s posebnim naglaskom na marketinško planiranje putem web-a (Google Ads, Google Analytics, Google My Business i MailChimp). Pojasnit će se i SEO optimizacija web stranice za tražilice, kao i marketing na društvenim mrežama.

Predavanje će održati stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja, g. Krešimir Koružnjak. Certificirani je Google partner za Google Ads program oglašavanja i Google Analytics program za praćenje i analizu web sjedišta. Vlasnik je digitalno marketinške agencije LosWebos. Održao je brojne radionice na temu digitalnog marketinga za male i srednje poduzetnike diljem Hrvatske, a od 2017. godine je voditelj projekta „Google digitalna garaža" – Learn with Google.

Budući da je broj polaznika ograničen, molimo sve zainteresirane poduzetnike da se prijave putem:

– poveznice: https://forms.gle/3SZ2MAkhL5Zo4bkj6

– maila: [email protected],

– ili telefona: 020/418-401.

Radionica će se održati uz strogo poštivanje epidemioloških mjera.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2