>
  • Vijesti
18. Mediteranski Sajam odgađa se za jesen ove godine.
Datum od:
27.04.2021
Novi termin Sajma,   Hotel Tirena,  jesen 2021. godine
18. Mediteranski Sajam odgađa se za jesen ove godine.
mediteran_1 mediteran_2 mediteran_3 mediteran_4 mediteran_5 mediteran_7 mediteran_8 mediteran_9 mediteran_10 mediteran_11 mediteran_12 mediteran_13 mediteran_14 mediteran_15 sajam_mediteran mediteran_16
Poštovani,

zbog novonastale pogoršane situacije u svezi pandemije Covid 19 u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, odgađa se

18.mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva.

Molimo Vas da najavite novi termin sajma je jesen 2021.g.,

Održati će se na starom mjestu na vanjskim i unutarnjim prostorima hotela Valamar Tirena - Babin kuk Dubrovnik.

Svih ovih godina okupljamo izlagače, stručnjake, pokrovitelje i entuzijaste kako bismo zajedničkim nastojanjima pokušali predstaviti veći dio ekoloških i tradicijskih proizvoda kojima naša zemlja obiluje.
Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao najznačajnija sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji na području ekološke, tradicijske poljoprivrede i ostalog zelenog poduzetništva.

Travnja, 2005.g. sa našeg sajma pokrenuta je i ostvarena ideja o proglašenju Dubrovačko-neretvanske županije GMO free županijom. Na 16. Mediteranskom sajmu 2019.g. izlagalo je preko 200 izlagača iz svih dijelova Hrvatske i susjednih mediteranskih zemalja, a sajam je posjetilo preko 20.000 tisuća posjetitelja.

Prepoznali su to Hrvatska Ministarstva (Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije ), te bivša hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir, koja je u srpnju 2017. godine u nazočnosti osnivača sajma predstavila Europskom parlamentu u Bruxellesu Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva.

Ovogodišnja orijentacija sajma usmjerena je na proširenje sa novim proizvodima, (hybridna, električna vozila, eko namještaj i odjevni predmeti od prirodnih materijala), održavanje manifestacije dani meda Dubrovačko-neretvanske županije, podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i podizanje kvalitete ekoloških i tradicionalno uzgojenih proizvoda. Naravno i ove godine nastavit ćemo s promocijom domaćih kvalitetnih proizvoda, te pripremamo niz edukativnih okruglih stolova, predavanja, prezentacija, atraktivnih kulturno-zabavnih i gastronomskih pratećih sadržaja.

http://www.mediteranski-sajam.com/

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2