>
  • Vijesti
Održana vesela Božićna bajka
Datum od:
16.12.2017
NAJMLAĐI SU UŽIVALI U BOGATOM ZABAVNOM PROGRAMU I SLATKIM REGALIMA
Održana vesela Božićna bajka
bozicna_bajka_0006 bozicna_bajka_0007 bozicna_bajka_0008 bozicna_bajka_0009 bozicna_bajka_0010 bozicna_bajka_0012 bozicna_bajka_0002 bozicna_bajka_0003 bozicna_bajka_0004 bozicna_bajka_0005

U okviru programa Dubrovačkog zimskog festivala Turistička zajednica grada Dubrovnika organizirala je  tradicionalnu Božićnu bajku, u subotu, 16. prosinca u kongresnoj dvorani  hotela  Rixos Libertas.

Bogati zabavni program razveselio je i zabavio brojne posjetitelje, a posebno one najmlađe.  Dječji zbor Dubrovnik na samom početku otpjevao je tradicionalnu kolendu i prigodne blagdanske pjesme. Sva su djeca sa svojim mamama i tatama pozorno pratila predstavu „Snježna staza“ u izvedbi  Mak Teatra iz Zagreba. Izvrsni glumci i likovi Djeda Mraza i vilenjaka izazvali su oduševljenje malih gledatelja.  Za veselu atmosferu i blagdansko raspoloženje pobrinuli su se vilenjaci Tria Ad Libidum i mrazice Plesnog  studia Lazareti, Le Petite Festival te Mali Linđo Dubrovačkih primorskih svatova.


Cijelo vrijeme trajanja zabavnog programa svi posjetitelji su imali priliku besplatno koristiti Photo booth i napraviti luckaste fotografije s obitelji ili prijateljima te iste dobiti odmah i na poklon.

Uz pjesmu  i  fotografiranje, četiri  Djeda Mraza podijelila su dječici slatke regale, kojih je za ovu prigodu Turistička zajednica grada Dubrovnika pripremila čak 1500.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2