>
  • Vijesti
Dvanaest nagrada filmu „Dubrovnik & Time"
Datum od:
26.09.2016
„Dubrovnik & Time" osvojio dvije prestižne nagrade na Zagreb Tourfilm Festivalu
Dvanaest nagrada filmu „Dubrovnik & Time
ztff_1 zttf_2 zttf_3 zttf_4 zttf_5

Promotivni film TZ grada Dubrovnika „Dubrovnik and Time“ , snimljen u produkciji BALDUČI FILMA i režiji Herve Tirmarche, osvojio je čak dvije  nagrade na netom završenom Zagreb Tourfilm Festivalu i to prvu nagradu u kategoriji domaćih promotivnih turističkih filmova trajanja do sedam minuta i treće mjesto u međunarodnoj konkurenciji filmova trajanja također do sedam minuta. Nagrade je u Zagrebu preuzela direktorica Romana Vlašić.

Nakon Berlina, New Yorka, Rige, Sesimbre, Bakua, Lubina, Los Angelesa,Portugala, Maldiva promotivni video TZ grada Dubrovnika  „Dubrovnik & Time“  osvojio je dvije nagrade na petom po redu Zagreb Tourfilm Festivalu, netom završenom u Zagrebu, što ukupno čini dvanaest nagrada.

Na ovom festivalu u više kategorija ukupno je bilo prijavljenih više od tri stotine, a u konkurenciju za nagrade odabrana su 124 filma iz svijeta, a dubrovački video osvojio je čak dvije nagrade, Treća nagrada pripala mu je u kategoriji međunarodnih turističkih filmova do sedam minuta, a među hrvatskim filmovima osvojio je prvo mjesto. Nagrađivanjem hrvatskih filmova Zagreb Tourfilm Festival potiče promociju hrvatskog turizma upravo  kroz turističke filmove.

Promotivni film „Dubrovnik & Time“ nastavlja nizati prestižne nagrade na specijaliziranim festivalima, očekuju ga još dva festivala turističkog filma i to u Portugalu i u Splitu.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2