>
  • Vijesti
Održana konferencija za medije TZ grada Dubrovnika „ZIMA 2016./2017.“
Datum od:
21.05.2016
ODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE TZ GRADA DUBROVNIKA „ZIMA 2016./2017."
Održana konferencija za medije TZ grada Dubrovnika „ZIMA 2016./2017.“

DUBROVNIK ZIMI ODLIČNO POVEZAN I PUN DOGAĐANJA

U Turističkoj zajednici grada Dubrovnika održana je konferencija za medije na temu Zima 2016./2017.
Direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika, Romana Vlašić osvrnula se na odlične rezultate protekle zime u Dubrovniku, kojoj su uveliko pridonijeli bogati zabavni programi u okviru Dubrovačkog zimskog festivala, kao i prezentacija novih modela Merzedesa i nedavno završeno snimanje novog nastavka planetarno popularne filmske franšize. Izrazila je svoje zadovoljstvo uvođenjem novih letova tijekom zimskih mjeseci – Frankfurt, Istanbul i London, što je rezultat višegodišnjih pregovora Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika s avio prijevoznicima. Predsjednik Turističke zajednice grada Dubrovnika i gradonačelnik Grada, Andro Vlahušić pokazao je nazočnim predstavnicima medija film „Dubrovnik zimi“, te izrazio svoje zadovoljstvo velikim iskorakom koji je Dubrovnik napravio u obogaćivanju svoje zimske ponude.
Od prošlogodišnje minimalne povezanosti Dubrovnika letovima s europskim destinacijama, za ovu zimu najavljeno je 14 rotacija direktnih letova – Istanbul 3 x tjedno, Frankfurt 3 x tjedno, Barcelona 2 x tjedno, Rim 4 x tjedno i London 2 x tjedno. Uz brendiranje programskih sadržaja kao što su Advent, Nova Godina, Sv.Vlaho, Dubrovački karnevo i Uskrs, brendirat će se i tri posebna programa: City Weekend Break program, Senior program i Health & Wealth program.  
Prezentaciju s prijedlozima i idejama za zimske programe predsjednik Vlahušić je najprije prezentirao na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice grada Dubrovnika, čiji članovi su prijedlog usvojili, te će i sami sudjelovati u izvršenju istih.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2