>
PROVEDITE VALENTINOVO U DUBROVNIKU
PROVEDITE VALENTINOVO U DUBROVNIKU

Dubrovnik je već desetljećima omiljena destinacija za odmor, ali ono što ga posebno krasi i zbog čega je uvršten na svjetske top liste je priznanje Dubrovnika kao jednog od najromantičnijih gradova, što ga čini izvrsnim izborom za romantični bijeg iz svakodnevice.

Grad, koji unutar svojih zidina odiše posebnim šarmom, romantičnim mjestima, bezvremenskom ljepotom, svake godine je odabir mnogim inozemnim parovima kao mjesto gdje će okruniti svoju ljubav.

Dajte Vašoj ljubavi novu dimenziju u jednom od najljepših gradova Mediterana, kao što su to napravili brojni svjetski poznati ljubavni parovi – Elizabeth Taylor i Richard Burton, Carlo Ponti i Sophia Loren, Sir Roger Moore i Lady Christina, Beyonce i JayZ, Michael Douglass i Catherine Zeta Jones, Goldie Hawn i Kurt Russell, Bon Jovi i supruga Dorothea i brojni drugi.

Posjetite Dubrovnik za Valentinovo, izaberite romantični paket aranžman u nekom od hotela, uživajte u brojim delicijama dubrovačkih restorana, koji u suradnji s Turističkom zajednicom grada Dubrovnika, uvijek pripreme prigodne menije za Dan zaljubljenih i osjetite Dubrovnik u zaljubljenom ozračju.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2