>
Začin na indijski način
Začin na indijski način

Drugo internacionalno gostovanje na ovogodišnjem  Good Food Festivala 2016. Dubrovnik bit će i svojevrsna prezentacija indijske gastronomije s posebnim naglaskom na začine, iznimno brojne i egzotične kojima obiluje ova u svjetu vrlo popularna kuhinja. Događanje pod nazivom „Začin na indijski način“ održat će se u subotu 22.listopada 2016.

Chef – gost Good Food Festivala bit će Stephen Lobo, , etablirani indijski chef s njemačkom adresom,u čijim delicijama uživaju brojni indijski uglednici pri posjetu Njemačkoj, a inače je zaposlen kao voditeljrazvoja  proizvoda u tvrtki Lufthansa Sky Food. Chef Stephen ujedno je i DJ koji se bavi indijskom glazbom, te će degustacija hrane biti popraćena tipičnim zvucima ove daleke zemlje. Promotivnim konceptom „Incredible India“ turistička ponuda Indije potaknula je pozornost svjetskih turističkih tržišta, a u Dubrovniku u subotu 22. listopada s početkom u 12 sati  bit će predstavljen i djelić bogate turističke ponude Indije.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2