>
Proljetni gurmanski tjedan
Proljetni gurmanski tjedan

Uz sunce i toplije vrijeme, stiže nam i Proljetni gurmanski tjedan od 01. do 08. travnja– gastro  manifestacija rezervirana za uživanje u fantastičnim specijalitetima pripremljenih u dubrovačkim restoranima.


Samo neki od raznoraznih specijaliteta  su pileći Panko Donburi sa sriracha majonezom, mirišljave mesne okruglice u curry umaku s kokosom, churrosi (hrskavi meksički keksi) s umakom od tamne čokolade, ali i tipični specijaliteti kao što su salata od kuka, šparoga, mladog luka i jaja sa srđelama sa žara, carpaccio od bijele ribe s kozicama u tempuri  ili file od svježeg brancina na podušenom mladom špinatu i s bijelim umakom.


U ovoj gastro manifestaciji sudjeluju ugostiteljski objekti restoran Azur, Banje Beach, Cantina Mexicana Chihuahua, Steakhouse Domino, Restoran Gusta Me, Kopun, Lajk, Langusto - Hotel Valamar Lacroma, Orka,Orsan, Rhea Silvia Wine & Tapas Bar, Konoba Rozario, Restoran Sphere – Hotel Kompas, Stara Loza, Restoran Taj Mahal-Grad, Restoran Taj Mahal – Hotel Lero.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2