Večera s poznatim chefom – Andrej Barbieri
Jedan od najpoznatijih hrvatskih TV chefova, simpatični Andrej Barbieri gostuje u programu Good Food Festivala 2016. Prvo jelo pripremio je sa sedam godina, a ove će godine svoje umijeće podijeliti s Dubrovčanima i njihovim gostima na atraktivnom festivalskom događanju u Hotelu Hilton Imperial Dubrovnik pod nazivom Večera s poznatim chefom.
Chef Andrej za goste će pripremiti poseban odabir svojih specijaliteta, uz vina koja se optimalno sljubljuju s tom hranom, a za sebe će reći da se u kulinarstvu voli „držati tradicije“.
Andrej Barbieri rođen je u Zagrebu, a nakon djetinjstva provedenog u Lovranu, vrlo mlad je otišao u Italiju gdje se zbližava s gastrozofijom slowfooda, a od 1999. posvećen je isključivo kulinarstvu. Vodio je kuhinju poznatoga opatijskog Restorana Bevanda te niz restorana diljem svijeta: na Siciliji, Sardiniji, Kreti, u Španjolskoj itd.
Priprema nove projekte u Zagrebu.
Photo by: Story/M. Regović