>
Sva četiri dana...
Sva četiri dana...

Sajam zdrave hrane i domaćih proizvoda

Na Sajmu zdrave hrane i domaćih proizvoda pronaći ćete domaće, ekološki uzgojene i na tradicionalan način pripremljene proizvode. Prošetajte do Pila, probajte i kupite domaće džemove, med, likere, vino, sireve, pršut i ostale domaće proizvode.


Slatka popodneva u Imperialu

Opustite se i uživajte u kavi ili finom čaju uz neograničenu količinu slastica poput specijaliteta kuće Imperial torte, sočne savijače, tradicionalne Sacher torte, uz bogati bife kojeg je za Vas pripremila šefica kuhinje Julija Bašić.

Cijena od 45 kn po osobi uključuje neograničenu količinu slastica, kavu ili čaj i dva sata besplatnog parkinga.

Festivalski meniji od 100 kuna

Vrijedni kuhari tridesetak dubrovačkih restorana posebno su za Good Food Festival kreirali  festivalske menije po cijeni od 100 kuna, a moći će se  kušati tijekom četiri festivalska dana.

Iskoristite ovu sjajnu priliku i posjetite restorane u kojima do sad niste bili, dopustite da vam dubrovački  ugostitelji  pokažu koliko su jela iz njihove ponude ukusna, kreativna i primamljiva.

Gastro ture „Sights & Bites“

Sights & Bites je posebno osmišljen izlet  Gradom, starom gradskom jezgrom Dubrovnika, tijekom kojega ćete  upoznati  ukusnu lokalnu hranu, istovremeno uživajući u pričama o fascinantnoj povijesti Dubrovnika. U malim grupama, obilazimo i kušamo hranu na više mjesta, među kojima su i tri vrhunska dubrovačka restorana koja nude predjelo, glavno jelo i desert, sve pripremljeno od lokalnih delicija.

In vino veritas – vinokušnje u vinskim barovima

Sedam je Dubrovački wine barova pripremilo programe vinokušnje za vrijeme trajanja Good Food festivala, stoga,mapu za vinoljupce u ruke, krenite na vinokušnje. La Bodega,Gatsby Wine & Food Bar,

Grabovac Wine Spot, Malvasija Wine Bar, Matuško Wine Bar,

Hotel Valamar Dubrovnik President - Piano bar, Wine bar Razonoda I

D'vino Wine Bar priredili su posebne ponude crnih, bijelih I pjenušavih vina uz prateće zagriske.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2