>
Večera s Ivanom Pažaninom
Večera s Ivanom Pažaninom
U restoranu Porat gostuje Ivan Pažanin, splitski chef s bogatim iskustvom koji je postao poznat sudjelujući kao član žirija i dijeleći svoje znanje u kulinarskoj emisiji “Tri, dva, jedan – kuhaj”. Školovao se u Splitu, sa 18 godina radio na ledolomcu,  kuhao za poznate, puno putovao, učio i kušao specijalitete brojnih svjetskih kuhinja,  a sada priprema vrhunska jela u trogirskom Restoranu „Don Dino“. Inspiraciju pronalazi u moru,  koristi namirnice lokalnog podrijetla,  posebno maslinovo ulje. Često ističe da „pjat treba imati priču“. Stil temelji na glavnoj namirnici, voli da tanjur izgleda reprezentativno i da je sve na njemu koncentrirano. U njegovom tanjuru s pričom, moći ćete uživati ove jeseni na Good Food Festivalu, uz zvuke gitare akademskog glazbenika Pera Škobelja.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2