>
Dobrodošli na 4. vinski festival 'Dubrovnik Festiwine'
Dobrodošli na 4. vinski festival 'Dubrovnik Festiwine'

Četvrto izdanje festivala „Dubrovnik Festiwine“ koji se održava od 17. Do 23. travnja donosi  mnoštvo zanimljivih događanja koji pronose vinsku kulturu.Od prezentacija, radionica, susreta vinara  i vinskih profesionalaca, ocjenjivanja vina „Dubrovnik FestiWine Trophy“, izbora vina koje je najbolje uz stonsku kamenicu, gala večere kojom se stipendiraju mladi talenti . . . .središnji događaj festivala je izložba vina koja će se održati u povijesnim dubrovačkim Lazaretima 21. i 22.04.2017.


Svi vi koji volite i cijenite vino, bilo da ga stvarate, uzgajate i njegujete, ili  ga proučavate i o njemu podučavate, ili vi koji ga znalački sljubljujete s finim jelima,  servirate  i prezentirate ili vi koji samo u njemu iskreno svim svojim čulima uživate . . . svi  ste dobrodošli na DUBROVNIK FESTIWINE!

Festival je nastao u organizaciji Dubrovačko-neretvanske županije kao regionalni vinski festival okupljajući protekle tri godine isključivo vinare Dubrovačko-neretvanske županije, a od ove godine uz naše lokalne vinare, festival svoja vrata otvara svim vinarima Hrvatske i zemalja EU koji se žele predstaviti u Dubrovniku.

U tjednu od 17. -23. travnja u Dubrovniku će se slaviti vino, ugostitelji će u sklopu „Dubrovačke vinske setemane“ nuditi posjetiteljima posebne menue sljubljene s odabranim vinima i uvest nas u festival.

Uz mnoštvo zanimljivih događanja koji pronose vinsku kulturu, od prezentacija, radionica, susreta vinara  i vinskih profesionalaca, ocjenjivanja vina „Dubrovnik FestiWine Trophy“, izbora vina koje je najbolje uz stonsku kamenicu, gala večere kojom se stipendiraju mladi talenti . . . .središnji događaj festivala je izložba vina koja će se održati u povijesnim dubrovačkim Lazaretima 21. i 22.04.2017.

Dubrovnik će tijekom festivala biti otvorena vinska pozornica, iskoristite je, doprinesite jačanju pozicije vina, gradimo zajedno Dubrovnik kao vinski Grad.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2