>
Predstava - Pepeljuga
Datum od:
22.05.2018
19.00 h, Kino Sloboda
Predstava - Pepeljuga
Pozivamo Vas na plesnu predstavu „Pepeljuga" koja će premijerno biti prikazana 21. svibnja u 19 sati u Kinu Sloboda, te 22. i 23. svibnja na istom mjestu u isto vrijeme.

Convivo na premijeru poziva i poklanja karte djeci iz Doma maslina, Udruzi za Down sindrom i Poseban prijatelj. Karte za preostale izvedbe možete rezervirati direktno preko Conviva.

Predstava je dio projekta „Vratimo djeci bajke" koji je nastao zbog sve rastućeg broja nasilnih, negativnih i depresivnih crtanih filmova i sadržaja za djecu koji imaju negativan utjecaj na razvoj i ponašanje djece. Ovim projektom, pa i samom predstavom djeci se vraćaju vjera u ljubav, dobrotu, prijateljstvo, hrabrost, majčinu zaštitu ali i jačinu oprosta. Pepeljuga nije samo predstava za djecu, nego i odrasle koje služi kao podsjetnik svima nama na temeljne vrijednosti i prioritete koji nekad ostanu u sjeni današnje turbulentne okoline.

„Pepeljuga" je prva plesna predstava ovog tipa nastala u produkciji i izvedbi dubrovačkih plesača, a u njoj plešu/glume Nikolina Jović, Lorenco Ferk, Betina Bošnjak, Loreta Ferk, Marija Roko, Belinda Marić, te Naida Husejnović. Veliku ulogu i to u obradi muzike odigrao je Žarko Dragojević iz Audiovizualnog centra Dubrovnik, ali i kreiranju plakata.

Convivo se posebno zahvaljuje Kinematografima Dubrovnik na ustupljenom prostoru i velikoj tehničkoj pomoći, te Gradu Dubrovniku i Valamar hotelima na podršci projekta.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2