>
Sajam - Proizvodi hrvatskog sela
Datum od:
08.06.2017
Datum do:
11.06.2017
9.00 - 21.00 h, Trg Marina Držića, ispred hotela Tirena na Babinom kuku
Sajam - Proizvodi hrvatskog sela
Najdugovječniji sajam tradicijskih proizvoda stiže u Dubrovnik. Od 08. - 11. lipnja 2017. godine posjetite sajam Proizvodi hrvatskog sela i kušajte i kupite vrhunske domaće tradicijske poljoprivredno prehrambene proizvode. Sajam će se održati na Trgu Marina Držića, ispred hotela Tirena na Babinom kuku s radnim vremenom od 9:00 do 21:00 h. ulaz je besplatan, a za sve posjetitelje bit će osiguran i besplatan parking.

Sajam Proizvodi hrvatskog sela je najznačajniji seljački sajam u Hrvatskoj. Na ovom najvećem i najstarijem sajmu tradicijskih proizvoda u Hrvatskoj u proteklih je petnaest godina u više hrvatskih gradova i više inačica Sajma izlagalo više od četiri i pol tisuće proizvođača, a posjetilo ga je više od 120 tisuća posjetitelja.

PROIZVODI HRVATSKOG SELA su pomogli većem broju malih i srednjih proizvođača tradicijskih proizvoda da izađu na tržište i pronađu svoje kupce. Danas su većina od njih uspješni tržni proizvođači.

Na sajmu u Dubrovniku će sudjelovati oko 30 proizvođača tradicijskih proizvoda koji stižu iz svih dijelova Hrvatske. Na sajmu će se moći kušati i kupiti kvalitetni domaći suhomesnati proizvod (slavonski kulen, kulenova seka, slanina…), domaća vina, domaće rakije i likeri, maslinova ulja, ekološki proizvodi, sirevi, med, prerađevine od voća i povrća, rukotvorine i suveniri, svježe i suhe smokve te ostale domaće tradicijske delicije koje direktno od proizvođača stižu na sajam u Dubrovnik.

Svi proizvodi koji će se moći pronaći na Sajmu su visoko kvalitetni domaći, tradicijski proizvodi. U njihovu proizvodnju je uložen dodatan trud i briga o održavanju ekologije, tradicije i kvalitete.

U zabavnom djelu manifestacije očekuje se nastup kulturno umjetničkih društava i klapa, sve u svrhu predstavljanja hrvatske tradicije stranim i domaćim posjetiteljima.

Sajam se održava uz potporu vodeće hrvatske turističke kompanije Valamar Rivijere i Turističke zajednice Grada Dubrovnika.

Posjetite Sajam Proizvodi hrvatskog sela u Dubrovniku i podržite obiteljska poljoprivredna gospodarstva i male obrtnike te kupujte domaće tradicijske proizvode.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2