>
Treće izdanje Ljeta u Valamaru
Datum od:
14.06.2019
I OVOG LJETA SVI NA BABIN KUK
Treće izdanje Ljeta u Valamaru

Treće izdanje Ljeta u Valamaru

Babin kuk i ove godine od 14. lipnja do 13. rujna postaje centar zbivanja uz najzabavniji i najsadržajniji festival u Dubrovniku Ljeto u Valamaru.


Prošle godine više od 20.000 posjetitelja uživalo je u 90 dana festivala, 40 sati dobre glazbe i 37 raznih događanja za sve uzraste. Za sve one koji žele isprobati drugačiju vrstu ljetnih doživljaja, Valamar je i ove godine pripremio pregršt raznih događanja na jednoj od najljepših lokacija u Dubrovniku.

Ljubitelje piva razveseliti će vijest da Ljeto u Valamaru i ove godine tradicionalno započinje Dubrovnik Craft Beer Festivalom kojeg će obilježiti ritmovi najvećih hitova hrvatskih i regionalnih izvođača. Veliki i mali filmoljupci moći će i ove godine uživati u projekcijama filmova raznih žanrova pod zvjezdanim nebom Babinog kuka, a svi oni željni smijeha u nastupima vodećih hrvatskih stand up komičara.

DUBROVNIK CRAFT BEER FESTIVAL (14. - 15. lipnja)

Kamp Solitudo i ove godine postaje glavno mjesto za sve gurmane i one koji se tako osjećaju. Posjetitelji će u dva dana četvrtog Dubrovnik Craft Beer Festivala moći uživati u desecima vrsta točenih zanatskih piva iz nekoliko domaćih mikro pivovara, a za sve gurmane osiguran je i food corner. Za odličnu glazbu pobrinuti će se naš rezidencijalni DJ uz vrhunske glazbenike. Prvi dan Festivala 14. lipnja posjetitelje će zabavljati grupa Rundek i ekipa predvođena neponovljivim Darkom Rundekom te pioniri nove regionalne pop scene koji su publiku osvojili hommageom Dino Dvorniku - Zemlja Gruva.
Drugi dan Festivala 15.lipnja rezerviran je za dva kultna benda, legendarni Psihomodo Pop i Pips, Chips & Videoclips.

NAJBOLJI KONCERTNI PROGRAM OVOG LJETA U SOLITUDU

Svoje najbolje rock hitove, u predivnom ambijentu kampa Solitudo, izvoditi će sarajevska rock skupina Zabranjeno Pušenje (5. srpanja), dok nas 19. srpnja očekuje genijalna kombinacija – Urban&4 i Detour. U sklopu Rock'n'Valamara (17. kolovoza) Hladno Pivo će svim posjetiteljima pokazati da „nije sve tako sivo“, a istu večer nastupati će i riječka  rock senzacija - Jonathan, iskusna rock petorka za koju je došlo vrijeme da je i Dubrovnik upozna jer Jonathan uvijek, ali baš uvijek dobro iznenadi.

Dva tjedna poslije, 30. kolovoza, održati će se Rap'n'Valamar, jednodnevni festival posvećen rap glazbi na kojemu će sve ljubitelje ove glazbe rasplesati višestruki dobitnici nagrade Porin TBF i reper koji uvijek kaže „ne može“ Vojko V.

Velika završnica Ljeta u Valamaru održati će se 13. rujna uz spektakularni koncert Parnog valjka s kojim će svi morati „uhvatiti ritam“.

Podsjećamo da nas ove godine očekuje i koncert koji će zasigurno obilježiti vruće dubrovačko ljeto, prvo strano ime na Ljetu u Valamaru - Morcheeba, koji će svoje najveće hitove izvesti 10. kolovoza.

Ulaznice za ove koncerte uskoro će biti dostupne u prodaji u svim Valamarovim hotelima i kampu Solitudo. Velika novost od ove godine je da će ulaznice za sve koncerte biti moguće kupiti i online putem Valamarove stranice Valamar Experience Conciergewww.valamar-experience.com.

THE SHOW MUST GO ON

Nakon prošlogodišnjeg spektakularnog showa na Trgu od fontane, Valamar će i ove godine svoju vjernu publiku počastiti zadivljujućim nastupom QUEEN Real Tribute, benda koji će još jednom oživjeti sjećanje na bogato stvaralaštvo grupe Queen i odati počast ovim prvacima glazbene povijesti. Ne propustite ovaj glazbeno-scenski spektakl koji će se održati u kampu Solitudo 2. kolovoza, a ulaz je besplatan!

ZABAVA JE I NA MALOM STRADUNU

Trgom od Fontane i ove godine odjekivati će smijeh i dobra glazba. Posjetitelji će moći uživati u besplatnim koncertima i nastupima raznih glazbenih sastava te stand up komičara. Ljubitelji laganijih ritmova uživati će u nastupu splitske klape Šufit (22. lipanja) te šibenske klape Maslina (06. rujna). Beatles tribute bend (24. kolovoza) rasplesti će sve velike i male posjetitelje legendarnim hitovima glazbenih nota 60-tih i 70-tih, a među ostalim tribute nastupima čuti će se i glazba koja je uvijek bila ispred svog vremena, a koju ćete „hipnotizirano“ imati prilike čuti u izvedbi neponovljivog Dino Dvornik tribute (06. srpnja) benda. Osim funky glazbe Trgom od Fontane odjekivat će i Balaševićev ringišpil za sve generacije, kada će na Babin kuk stići jedan od najboljih tribute bendova današnjice Tribute Balašević – Neki Novi Klinci (13. srpnja).

Svi željni smijeha i najboljih „fora“ moći će uživati u nastupima stand up komičara koji će se održati 29. lipnja, 20. srpnja i 31. kolovoza.

Dođite i zaplešete uz najbolje hitove, uživajte u najboljem pivu i pogledajte najbolje filmove. Vidimo se i ovoga ljeta na Babinom kuku jer ljeto je Ljeto u Valamaru!

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2