>
Koncert - Rambo Amadeus
Datum od:
28.06.2019
21.00 h, Park Orsula
Koncert - Rambo Amadeus
Rambo Amadeus, pravim imenom Antonije Pušić, kultna je ličnost glazbene scene prostora bivše Jugoslavije već preko trideset godina. Sjajan i kao autor, pjevač i gitarist, poznat je po svojim izvrsnim koncertima, smislu za humor i hrabrosti za glasno protestiranje kada stvari krenu predaleko, piše Muzika.hr. Njegovi žanrovski šaroliki albumi imaju kultni status, a publika cijeni njegov kritički oštar stav prema pojavama u našim društvima pa je tako poznata činjenica da je upravo on skovao termin turbo-folk i opisao ga.

Ulaznice za koncert Ramba Amadeusa na Orsuli će, po jedinstvenoj cijeni od 100 kuna, biti dostupne online na platformi Ulaznice.hr od srijede, 3. travnja. U cijenu ulaznice je uključen i prijevoz.

Ulaznice će se moći kupiti i u Uredu prodaje Dubrovačkih ljetnih igara u Festivalskoj palači (Od Sigurate 1) gdje svi stanovnici Dubrovačko-neretvanske županije uz predočenje osobne iskaznice ostvaruju popust od 30 %.

To je ujedno i početak lokalne prodaje za festivalske programe 70. Igara, a radno vrijeme Ureda će kroz travanj biti od ponedjeljka do petka od 10 do 16 sati, a od 1. svibnja od 10 do 18 sati.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2