>
Koncert za Valentinovo
Datum od:
14.02.2018
20.00 h, Kazalište Marina Držića
Koncert za Valentinovo
Dubrovački simfonijski orkestar će u srijedu 14. veljače, na dan zaljubljenih, održati prigodan koncert u Kazalištu Marina Držića. Orkestrom će ravnati ugledni američki dirigent Marc Tardue, a neke od naljepših ljubavnih opernih arija izvest će nagrađivana sopranistica Nikolina Pinko. Na programu su i prigodni valceri, a između samih arija, svoje će ljubavne stihove govoriti akademik Luko Paljetak. Početak je u 20 sati. Koncert je organiziran u suradnji s gradom Dubrovnikom.
Tako će se na programu, među ostalim, naći arija Non mi dir iz Mozartove opere Don Giovanni, zatim Un bel di verdemo iz Puccinijeve Madam Butterfly; Vilja Lied iz Lehárove operete Vesela udovica; Meine lippen, sie küssen so heiss iz komične opere Giuditta te Brahmsov romantičarski Liebeslieder Walzer.
Ulaznice za koncert su dostupne u uredu Dubrovačkog simfonijskog orkestra (Sv. Dominika 9) u ponedjeljak i utorak od 9 do 14 sati, u Luži od 17 do 20.30 sati te sat vremena prije početka koncerta u Kazalištu. Za dodatne informacije i rezervacije kontaktirati broj 091 613 7314 ili 417 110.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2