>
Večer instrumentalne jazz glazbe - Kvartet Ivana Bonačića
Datum od:
03.01.2018
20.00 h, Saloča od zrcala (Narodna knjižnica Grad)
Večer instrumentalne jazz glazbe - Kvartet Ivana Bonačića
Kvartet dubrovačkog saksofonista i flautista Ivana Bonačića nastupit će u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala, 3. siječnja 2018. u Saloči od zrcala Narodne knjižnice Grad. Na repertoaru će se naći autorske skladbe s debitantskog albuma Kraken koji je objavljen 15. prosinca ove godine za izdavačku kuću Geenger Records. S Bonačićem na albumu surađuju i renomirani glazbenici: Pippo Corvino (Filip Gavranović - gitara), Adriano Bernobić (bubnjevi) te klavijaturist i orguljaš Viktor Lipić.
Ivan Bonačić svojim talentom, trudom i znanjem već godinama upotpunjuje društvenu, kulturnu i turističku ponudu Grada. Nakon završene Umjetničke škole "Luka Sorkočević" biva prvi saksofonist u Dubrovniku koji je maturirao saksofon. Nakon toga, odlazi u Austriju, gdje u Grazu upisuje Univerzitet za glazbu i primijenjenu umjetnost. Godine 2014. diplomira saksofon, smjer jazz u klasi profesora Karlheinza Miklina. U proteklih osam godina, Bonačić je organizirao 16 autorskih koncerata na kojima su sudjelovali brojni renomirani glazbenici iz cijelog svijeta.
Bonačićeva koncertna promocija obogatit će program Dubrovačkog zimskog festivala te u suradnji s Udrugom mladih Orlando, Dubrovačkim knjižnicama i Gradom Dubrovnikom prirediti jedinstvenu večer instrumentalne jazz glazbe.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2