>
Drive in kino Parking Radeljević - danas na programu
Datum od:
30.12.2020
Parkiralište Radeljević - Drive in kino 18.00 i 20.15sati
Drive in kino Parking Radeljević - danas na programu
d500x716 img235440tv93674500x760
DUŠA 18.00sati

Nova animacija „Duša“ od Pixar Animation Studia predstavlja učitelja srednjoškolskog benda koji će dobiti priliku da cijeli život svira u najboljem jazz klubu u gradu no jedan mali pogrešni korak odvodi ga s ulice New Yorka u The Great Before – fantastično mjesto gdje nove duše dobivaju svoje osobnosti prije nego što krenu na Zemlju. Odlučan da vrati svoj život, Joe se udružuje s tajanstvenom dušom „22” s nejasnim pogledima i stavovima.

FILM SE PRIKAZUJE U 3D VERZIJI U KINU SLOBODA, A U 2D VERZIJI U RADELJEVIĆU ***

SVE ZBOG JEDNOG DJEČAKA 20.15sati

Priča o vječnom neženji Willu koji u kasnim 30-ima pokušava pronaći nove načine za osvajanje žena. Sve standardne metode su mu dosadile pa izmisli da ima sina kako bi mogao dolaziti na sastanke samohranih roditelja. Will uskoro upozna neobičnog i osamljenog dječaka Marcusa koji je predmet izrugivanja u školi. Malo po malo, njih će dvojica postati jako dobri prijatelji, uz mnoštvo urnebesno smiješnih situacija..

Pravila za drive in kino:

U „auto-izolaciji“ mogu  biti dvije osobe, a kapacitet gledališta je 35 automobila po projekciji raspoređenih tako da je izlazak s parkinga omogućen u svakom trenutku. S obzirom na hladna vremena, posjetitelji ne moraju brinuti da će zbog zvuka filma morati držati otvorene prozore jer će njega moći pratiti putem svojih radijskih prijemnika u automobilu koji će biti prilagođen privremenoj radijskoj frekvenciji.

Iako će se ulaznice mogu kupiti i na samoj lokaciji, iz Kinematografa Dubrovnik upućuju molbu sugrađanima da zbog svoje, ali i tuđe zdravstvene sigurnosti ulaznice, ako su u mogućnosti, kupuju putem internetske stranice www.ulaznice.hr.



Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2