>
Drive in kino Parking Radeljević - danas na programu
Datum od:
29.12.2020
Parkiralište Radeljević - Drive in kino 18.00 i 20.00sati
Drive in kino Parking Radeljević - danas na programu
15122020_15_21_15_wonder_woman_najn_hr500x719 m
MUNE, ČUVAR MJESECA 18.00sati

Kada faun imenom Mune postane čuvar Mjeseca, nespretnom nezgodom u opasnost dovede Mjesec i Sunce. To iskoristi zli i korumpirani titan Necrossa koji Sunce želi samo za sebe i time će poremetiti ravnotežu dana i noći. Stoga Mune, uz pomoć prijatelja Glima i ratnika Sohonea, čuvara Sunca, odlazi na uzbudljivu pustolovinu kako bi Sunce i Mjesec vratio na njihovo mjesto na nebu.

WONDER WOMAN 1984 20.00sati

Gal Gadot se vratila ulozi hrabre Amazonke u nastavku velikog DC kino hita iz 2017. godine, koji je postao akcijski film s najvećom zaradom u povijesti koji je režirala žena.
Za razliku od prvog filma čija je radnja smještena u vrijeme Drugog svjetskog rata, nastavak priče o Diani Prince smješten je, kako i naslov kaže, u osamdesete godine prošlog stoljeća. Ovaj film nije napravljen da se čini kao nastavak, zato je ovo i potpuno novo utjelovljenje Wonder Woman.

U KINU SLOBODA FILM SE PRIKAZUJE U 3D VERZIJI, A U RADELJEVIĆU U 2D VERZIJI ***

Pravila za drive in kino:

U „auto-izolaciji“ mogu  biti dvije osobe, a kapacitet gledališta je 35 automobila po projekciji raspoređenih tako da je izlazak s parkinga omogućen u svakom trenutku. S obzirom na hladna vremena, posjetitelji ne moraju brinuti da će zbog zvuka filma morati držati otvorene prozore jer će njega moći pratiti putem svojih radijskih prijemnika u automobilu koji će biti prilagođen privremenoj radijskoj frekvenciji.

Iako će se ulaznice mogu kupiti i na samoj lokaciji, iz Kinematografa Dubrovnik upućuju molbu sugrađanima da zbog svoje, ali i tuđe zdravstvene sigurnosti ulaznice, ako su u mogućnosti, kupuju putem internetske stranice www.ulaznice.hr.



Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2