>
TRIATLON ODGOĐEN ZA 2021
Datum od:
10.10.2020
TRIATLON ODGOĐEN ZA 2021
Dragi sportaši i navijači „Earth, Sea & Fire" Dubrovačkog triatlona 2020. – kao što ste bili obaviješteni ove godine su zbog sigurnosnih razloga spriječavanja Covid-19 otkazani mnogi sportski događaji širom svijeta. U Dubrovniku je situacija stabilna, no hrvatska vlada je nedavno uvela još stroža pravila za organizirane događaje kako bi dodatno zaštitila stabilnu situaciju očekujući da će jesen biti pod visokim rizikom novog vala zaraze. Sigurnost naših sportaša, navijača i naše posade nam je najvažnija. Dubrovnik je odredište ovisno o letovima, a neke zrakoplovne tvrtke već otkazuju svoje jesenske operacije u Hrvatskoj i to će nam donijeti dodatni stres. U svjetlu ovih trenutaka primorani smo pomaknuti naš događaj 2020. na 2021, s novim datumom, 09. listopada – 2021. Za mnoge od vas koji planirate ovu utrku i događaj razumjet ćemo vašu reakciju, ali trebat će nami vaša puna podrška i vaše razumijevanje uz koje se nadamo stvoriti veću i bolju motivaciju za novi najavljeni datum i bolja vremena koja dolaze.

Za mnoge od vas koji ste se već registrirali opće opcije su:
besplatni prijenos na 2021. ili 2022. godine
besplatno prenijeti na drugu osobu
besplatno promijenite udaljenost ili timsku štafetu ili pojedinačno sudjelovanje (pokrivanje razlike u cijeni ako povećate udaljenost ili vraćanje razlike ako idete niže)
Ostat ćemo što fleksibilniji u ovim teškim vremenima za sve nas.

VAŽNO !! Javite nam svoju odluku do 30. kolovoza 2020 – e-poštom. Za sva daljnja pitanja obratite nam se putem e-maila: [email protected]

Hvala vam na razumijevanju i nadamo se vidjeti vas u 2021. godini!

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2