>
Doček Nove 2019. godine
Datum od:
03.11.2018
Doček Nove 2019. godine
Ovogodišnji bogati program dočeka Nove godine ispratit će Staru u pravom novogodišnjem raspoloženju s poznatim zvijezdama u čijim ćete koncertima moći uživati sa svojim najbližima, na najljepšoj pozornici, Stradunu.
Prvi dan novogodišnjeg programa je 30. prosinca ispred crkve sv. Vlaha, u 21 sat, kada će svoj nastup imati poznata hrvatska rock grupa, Opća opasnost.
31. prosinca, na Staru godinu, u 10.30 je tradicionalni Dječji doček Nove godine prilikom kojeg će nastupiti popularna mlada pjevačica Mia Negovetić & Super cover band.
U novu će godinu Dubrovčane i goste 31. prosinca uvesti vodeći hrvatski izvođači Nina Badrić i Toni Cetinski. Vrhunski glazbenici na najljepšoj svjetskoj pozornici i impresivni vatromet točno u ponoć, osigurat će nezaboravan početak nove godine na Stradunu.
Prvi dan Nove godine uživajte u obilju kamenica i pjenušca uz zvuke najpoznatijih opernih arija Dubrovačkog simfonijskog orkestra u podne na Stradunu, a prvu večer 2019. začinit će pjesmom 1. siječnja na Stradunu jedna od najpopularnijih hrvatskih klapa - klapa Rišpet.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2