>
Književni susret s višestruko nagrađivanim autorom - piscem David Mitchellom
Datum od:
23.09.2018
20.00 h, Lazareti
Književni susret s višestruko nagrađivanim autorom - piscem David Mitchellom
Lazareti – kreativna četvrt Dubrovnika u suradnji s partnerima iz Književnog kluba Booksa ima čast pozvati vas u Lazarete u nedjelju, 23. rujna 2018. g. u 20:00 h na književni susret s višestruko nagrađivanim autorom - piscem David Mitchellom

Uvrštenje na New York Timesovu listu bestselera za romane The Bone Clocks (Koštani satovi) i Cloud Atlas (Atlas oblaka), višestruke nominacije za uži izbor Man Booker Prize za romane Number9Dream, Atlas oblaka i Livada Crnog Labuda, te ekranizacija romana Atlas oblaka s Tom Hanksom, Halle Berry i Hugh Grantom u glavnim ulogama, donijela je Davidu Mitchellu status jedne od najvećih književnih zvijezda današnjice.

Nakon posjeta Zagrebu i gostovanja u Muzeju suvremene umjetnosti (21. rujna u 18:00 h) te susreta s publikom i turskom novinarkom i književnicom Ece Temelkuran u Booksi (22. rujna u 20:00), Mitchell svoj prvi posjet Hrvatskoj, s neskrivenim zadovoljstvom, nastavlja posjetom Dubrovniku gdje će s s našom vrsnom poznavateljicom književnosti Miljenkom Buljević, ali i našim gostima razgovarati o odnosu književnosti i putovanja.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2