>
Nacionalni projekt Aktivna Hrvatska
Datum od:
26.06.2017
18.00 h, Tvrđava Lovrijenac
Nacionalni projekt Aktivna Hrvatska
Nacionalni projekt Aktivna Hrvatska i ove će se godinu održati u Dubrovniku. Focus point trening zahtjevna je metoda kojom je Asja Petersen dobro namučila vojnike NATO saveza i mnoge naše sportaše. Trening Aktivne Hrvatske na Lovrjencu održat će se u ponedjeljak, 26. lipnja u 18 sati, a u suradnji s Društvom prijatelja dubrovačke starine, Gradom Dubrovnikom, Turističkom zajednicom Grada te agencijom Brilliant Events.

«Jako me veseli što ću s Dubrovčanima imati prilike odraditi trening na predivnoj povijesnoj utvrdi Lovrjenac. Pripremila sam zanimljiv trening, a kao i uvijek na prvom će mjestu biti zdravlje i briga o funkcionalnosti i pametnom kretanju. Pozivam sve da nam se pridruže i ovaj put u Aktivnoj Hrvatskoj!» - izjavila je Asja ususret dolasku u Dubrovnik.

Asja je vlasnica Studija Petersen od 2003. godine. Pokrenula je trend Pilates tehnike u Hrvatskoj. Bivša sportašica, zaljubljenik u prirodu i kretanje s više od 30 godina iskustva. Osmislila je Focus point tehniku vježbanja koja spaja sve najbolje elemente pilatesa, yoge i treninga snage. Na taj način svaki trening sadrži sve nužne elemente – mišićnu snagu, mobilnost zglobova, fleksibilnost mišića i tetiva te pravilan način disanja.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2