>
Ljeto u Valamaru - zabava za sve generacije
Datum od:
08.06.2017
Datum do:
15.09.2017
8. lipanj - 15. rujan 2017. (Valamar Dubrovnik - Babin kuk)
Ljeto u Valamaru - zabava za sve generacije
Vodeća hotelska tvrtka Valamar Riviera odlučna je u ispunjenju svoje ovoljetne misije: građanima i posjetiteljima Dubrovnika donijeti najljepše ljetne doživljaje, a Babin kuk napraviti destinacijom vrhunske zabave. U ostvarenju cilja svakako će joj pomoći pomno osmišljeni program u kojem će pripadnici svih generacija pronaći nešto za sebe. Službeni početak Ljeta u Valamaru koje će trajati sve do sredine rujna bit će obilježen Scents & Tastes Festivalom koji će se održati od 08. do 11. lipnja, a koji će biti podijeljen na dva zasebna događanja: Craft Beer Festival te Sajam Proizvodi hrvatskog sela.
Tako će svi oni koji se u periodu od 08. do 11. lipnja nađu na Malom Stradunu, točnije na Sajmu Proizvodi hrvatskog sela, imati priliku degustirati domaće tradicijske proizvode koji se ne mogu pronaći u trgovinama, a njihovom kupovinom pomoći malim proizvođačima i obrtnicima s područja cijele Hrvatske. Kamp Solitudo (ex. Divinae Folie) će 9. i 10. lipnja nakratko postati točionica raznih pivskih specijala za vrijeme trajanja Craft Beer Festivala u sklopu kojeg će Valamar i Turistička zajednica grada Dubrovnika lokalnom stanovništvu i gostima pružiti jedinstven doživljaj – besplatne koncerte bendova Jinx (1. dan Festivala) i Psihomodo Pop (2. dan Festivala).
Koncertni program za pamćenje
Jinxi i Psihomodo Pop bit će samo uvod u šaroliki koncertni program koji će žariti i paliti nekoć „uspavanim" Babinim kukom jer će za vrijeme dvodnevnog moto susreta humanitarnog karaktera kampom Solitudo „prašiti" rock'n'roll uz zvukove bendova M.O.R.T. (16. lipnja), Bjelouška (16. lipnja), Banditen Strasse (16. lipnja) te Divlje Jagode (17. lipnja) i ART (17. lipnja).
Potpuno drugačiji ugođaj od moto susreta pružit će prekrasna terasa hotela Valamar Dubrovnik President koja će 30. lipnja postati plesni podij za sve ljubitelje suvremenih elektro-akustičnih pop zvukova bendova Detour i Pavel.
Želite čuti kako zvuči jazz s prizvukom hrvatske tradicije? I to će biti moguće jer će Malim Stradunom 7. srpnja oriti autentični zvukovi Ansambla Jazziana Croatica koji objedinjuju naizgled nespojivi jazz s raznim folk utjecajima sa željom očuvanja hrvatske glazbene baštine.
„Rock galamu" Nena Belana posjetitelji će moći doživjeti 28. srpnja u kampu Solitudo kada će sa sjajnim Fiumensima rasplesati publiku hitovima uz koje su zaljubljivale brojne generacije.
Trenutno najtraženiji izvođač u regiji Petar Grašo svojim će hitom „Moje zlato" donijeti dašak romantike i napraviti spektakl u kampu Solitudo 11. kolovoza te dokazati zašto je jedan od najizvođenijih hrvatskih glazbenika posljednja dva desetljeća.
Ljubitelji drugačije i alternativne rock glazbe doći će na svoje 18. kolovoza kada će u kampu Solitudo nastupiti S.A.R.S., dok će na istom mjestu svoje najveće hitove izvoditi neponovljivi Darko Rundek 1. rujna.
Dašak prošlosti uz Retro večeri i zabava za cijelu obitelj uz Open Air Cinema
Dašak prošlih vremena i Malog Straduna kakav je nekad bio donijet će Retro večeri na kojima će lokalni pop & rock bendovi na Trgu Marina Držića i Trgu od Fontane subotom zabavljati Dubrovkinje i Dubrovčane. Ako šetnjom Malim Stradunom čujete zvukove marširanja, to će biti Gradska straža koja će od sredine lipnja do sredine rujna nakon gradske rute „patrolirati" i Babinim kukom od četvrtka do nedjelje.
Oni najmlađi sa svojim će roditeljima uživati gledajući filmove u prirodi u sklopu projekta Open Air Cinema, kinu na otvorenom koji će u parku Maslinata i Trgu od Fontane četvrtkom i nedjeljom mališanima donijeti najzabavnije naslove filmske industrije, a naći će se i nekoliko projekcija i za one „malo odraslije".
Ovoljetni program Valamar Rivijere nadopunjavat će se u mjesecima koji slijede no sigurno je da zabavne večeri pod zvjezdanim nebom Babinog kuka nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2