>
Koncert - Hari Rončević
Datum od:
11.02.2017
19.30 h, Hotel Valamar Lacroma
Koncert - Hari Rončević
Valamar Riviera, vodeća hrvatska turistička kompanija, organizira i najavljuje još jedan ekskluzivni koncert za svoje sugrađane. Naime 11. veljače, povodom Valentinova u kongresnoj dvorani Elafiti u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik održat će se koncert Harija Rončevića, koji zasigurno zaslužuje brojne vrhunske epitete koji se vežu na sam spomen ovog umjetnika, glazbenika i autora koji potpisuje neke od najvećih hitova najboljih hrvatskih izvođača.
Početak programa je u 19:30 sati dok će ulaznice po cijeni od 60 kuna odnosno 80 kuna na dan koncerta biti u prodaji od idućeg tjedna i to na recepciji hotela Valamar Lacroma Dubrovnik, a sve dodatne informacije, rezervacija stolova te prodaja ulaznica bit će dostupne i na telefon 449 100. Uz piće dobrodošlice tijekom koncerta će biti prigodna ponuda hrane i pića po atraktivnim cijenama.
Hari Rončević, jedinstveni je kantautor koji je obilježio zadnjih 20-tak godina svojim pjesmama koje su postale nezaobilazne u našim životima. Široj javnosti Hari se prvi put predstavio 1994. godine skladbom "Getanin" za koju je osvojio I. nagradu stručnog žirija i III. nagradu publike. Iste godine objavljuje i album prvijenac "Buntovnik s razlogom", a do danas iza sebe ima ukupno devet studijskih i tri koncertna albuma uz tri kompilacije.
11. veljače 2017. budite i vi dio glazbene priče u prekrasnom ambijentu hotela Valamar Lacroma Dubrovnik gdje će vas Hari Rončević još jednom oduševiti interpretacijom svojih glazbenih djela.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2